Oldal kiválasztása

Rólunk

Cégünk alapítója évtizedes tapasztalattal rendelkezik, használt gépek kereskedelmében, és szervizelésében.

Egy üzlet során, külföldön találkozott először a Neway CNC szerszámgép típussal.

Pár évvel később felkérést kapott a  Neway CNC Equipment (Suzhou) Co., Ltd. részéről, a magyarországi képviselet, és szervizháttér kiépítésére.

Első körben nem vállalta a felkérést, mivel tapasztalatlan volt a márkával kapcsolatban.

Ekkor úgy döntött, vásárol egy VM740S megmunkáló központot, hogy a saját műhelyében gyártás közben szerezzen tapasztalatokat a gépről, és a gyártó termék támogatásáról.

Nyolc hónapnyi próba  után végül megszületett a megállapodás a gyártó, és az időközben a Neway minőség és megbízhatóság iránt elkötelezett tulajdonos között.

A gépet a mai napig használják a műhelyben.

A gép megtekinthető gyártás közben is!

Hogyan tudom ezt megtenni?

  1. Kapcsolati oldalon küld nekünk egy üzenetet (időpont kérés gépmegtekintésre)
  2. Bal oldalt fent lévő telefonszámot tárcsázza.

A Neway CNC

A Neway CNC több, mint 150 millió dollár tőkét fektetett be a központjába, ami a Suzhou High Tech Development District-ben található. A központ modernizált műhelyekkel, állandó hőmérsékletű összeszerelő állásokkal, precíz ellenőrző és megmunkáló, valamint hőkezelő, festő és logisztikai részleggel rendelkezik, mintegy 200.000 nm-en.

A Neway európai világszínvonalú gyártó gépeket (“anya gépeket”) importál.

A folyamatokat az SAP rendszer támogatja, amelynek célja a minőségi és hibátlan termékek termelésének biztosítása az ügyfelek részére. Minden meg van mérve, kétszer is.

Neway szerszámgép kutatóintézet

A Neway szerszámgép kutatóintézet kezdetben közel 100 elsőosztályú kutató és fejlesztő mérnököt alkalmazott, de az elmúlt években ez a szám 150-re emelkedett.

Számos mérnök élvezte a kutatásért, valamint a helyi és nemzetközi publikációkban megjelenő fontos esszéjükért járó speciális állami támogatást.

Az intézet 7 kutató és fejlesztő részlegből áll: 4 mechanikus, 1 elektromos, 1 dokumentációs és 1 alkalmazástechnikai. Az összes alkatrész 3D formátumban van megtervezve és a FEA (Finite Element Alaysis) végeselem modellező által optimalizálva, mielőtt betöltenék az SAP vagy PLM rendszerbe.

A Neway stratégiailag együtt működik kulcsfontosságú beszállítókkal és gyártókkal, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kínálja az ügyfeleinek, amelyek nagyteljesítményű megmunkálásra képesek, és gyártásuk során megfelelő figyelmet kaptak a kritikus részletek.

Termékek

  • CNC horizontál eszterga
  • CNC vertikál eszterga
  • Függőleges megmunkáló központ
  • Vízszintes megmunkáló központ
  • Portálmaró központ
  • CNC fúró- és marógép
  • Célgép
  • Automatikus gyártási vonal

A Neway CNC 7 kategóriában gyárt gépeket. Ez több mint 200 modellt jelent, amivel

360° teljeskörű megoldásokat kínál az ügyfelek kielégítése érdekében.